Rüya Tabirleri .web.tr

Rüyada Yaşlanmak Görmek

Rüyada yaşlanmış olduğunu görmek, itibar kazanmaya, terfi almaya, yaşam standartlarının yükselmesine delalettir. Genç bir kişi rüyasında kendini yaşlanmış olarak görürse, kendinden yaşça büyük ya da tecrübeli bir rakibini geride bırakır, idareyi ele alır. Rüyada tüm çevresindeki kişiler aynı yaşlarında iken, sadece kendisinin yaşlandığını, yüzünde belirgin bir yaşlılık ifadesini gören kişi, sevdiklerine gereğinden çok daha az zaman harcadığı için onlarla olan yakınlığını yavaş yavaş kaybetmeye başlar.

Rüyada tanıdığınız kişilerin yaşlanması, arkanızdan iş çeviren insanlar olduğuna, kimi tabirlere göre ise tanıdığı bir insanın yaşlanması, beklemediğiniz bir kişiden duyacağınız güzel söze, karşılaşacağınız bir sürprize delalettir. Rüyada yaşlanmış bir hayvan görmek, başkasının emeğini sahiplenerek itibar kazanmaya ve bu sayede daha lüks bir hayat yaşamaya delalettir. Rüyada yaşlanmış bebek görmek, düşüncelerinizi hayata geçirmek için yeni ve doğru adımlar atacağınıza delalettir.

Tiflisi Tabirleri, İbn-i Sîrîn: Sakalınızın ağardığını ve yaşlandığınızı görmek; saygınlık ve izzetinizin artacağına… Hiç tanımadığınız yaşlı bir adamı sevinçli görmek; bir dostunuzun yardımıyla muradınıza ereceğinize ve üzüntüden kurtulacağınıza… Tanımadığınız yaşlı bir adamı üzgün görmek; yukarıdaki rüyanın aksine tabir edilir.

Cabir Mağribî: Gerçek hayatta yaşlı olduğunuz halde gençleştiğinizi görmek; saygınlığınızın azalacağına ve dünyaya aldanacağınıza… Gerçek hayatta genç veya çocuk olduğunuz halde yaşlandığınızı görmek; saygınlığınızın artacağına işarettir. Rüyada yaşlandığını görmek, hastalığa ve iş hayatında başarısızlığa işarettir. Rüyada birden yaşlandığını gören kimse iş, toplum veya aşk hayatı ile ilgili önemli bir sıkıntı yaşar.

Şarkı Sözleri Sitesi Burçlar Sitesi Bebek İsimleri Sitesi
Rüyada Aba Görmek
Rüyada Abajur Görmek
Rüyada Abanoz ağacı Görmek
Rüyada Abanoz Görmek
Rüyada Abdest Bozmak
Rüyada Abdest Görmek
Rüyada Abdesthane Görmek
Rüyada Abı hayat Görmek
Rüyada Abi Görmek
Rüyada Abide Görmek
Rüyada Abla Görmek
Rüyada Abluka Görmek
Rüyada Abone Görmek
Rüyada Abraş Görmek
Rüyada Aç Görmek

© 2010 - 2024 MAN | Rüya Tabirleri.web.tr | İletişim | Hakkımızda | Kullanım Koşulları | Gizlilik Sözleşmesi | OS

Facebook Sayfamız Google Sayfamız Twitter Sayfamız