Rüya Tabirleri .web.tr

Rüyada Çam Görmek

Rüyada çam görmek daima hayra yorulur. Çam ağacı görülmesi muradınıza ereceğiniz iyi bir döneme girildiği ve sağlık sorunları sona erecek demektir. Başarı, mutluluk, kısmet, mutluluk, murat olarak yorumlanır. Yemyeşil ulu bir çam artık mutlu olacağınız zamanın geldiğini gösterir.

Rüyada çam ağacı görmek yeni bir yer, ortam ve kişilere delalettir. Rüyada çam kozalağı görmek okul veya iş değişikliği olacağına ve kısa sürede bu duruma uyum sağlayacağınıza işarettir. Rüyada çam ormanı görmek yeni arkadaşlıklar kuracağınıza ve bu kişileri iyi tanımanız gerektiğine yorumlanır.

Rüyada çam ağacı dikmek evinizi değiştireceğinize veya evinizdeki herhangi bir eşyayı değiştireceğinize işarettir. Rüyada çam ağacını kestiğini görmek iş nedeniyle şehir değiştireceğinize ve uzun zaman orada kalacağınıza delalettir. Bu değişim sizin için olumlu yönde olacaktır.

Rüyada çam ağacını suladığını görmek arkadaşlarınızla aranızda bir sorun olacağına ve aranıza mesafe koyacağınıza işarettir. Rüyada çam ağacını saksıya diktiğinizi görüyorsanız bazı arkadaşlarınızla aranıza mesafe koyacağınıza ve bunun sizin hayatınız açısından olumlu bir olay olacağına delalet eder.

Rüyada çam ağacıyla konuştuğunuzu görmek çocuklarınızın veya size yakın bir çocuğun hayırlı, faydalı, iyi işler yapacağına işarettir. Rüyada çam ağaçlarıyla dolu bir ormanda yürüdüğünüzü görmek yakın bir ahbabınız ile bir iş kuracağınıza ve bu işi uzun süre güzel ve doğru bir şekilde yürüteceğinize işarettir.

Rüyanızda çam ağacını süslediğinizi görmek bekâr birisi ise evliliğe delalettir. Rüyayı gören kişi evli ise aileye yeni bir ferdin katılacağına yorumlanır. Rüyada yapay çam ağacı görmek hayırlı bir haber alacağınıza ve bu haberin sizi olumlu yönde etkileyeceğine işarettir.

Rüyada yapay çam ağacını süslediğinizi görmek işinizde yükseleceğinize ve aile yaşantınıza da iyi yönde etkileyeceğine delalettir. Rüyada çam ağacının altında oturduğunuzu görmek bekâr kişi için evliliğe, evli birisi için ise ayrılığa delalet eder.

Uyuduğunuzu görmek ise bir öğrenci için okulda yaşayacağı başarılara, çalışan bir kimse için ise işinde göstereceği başarılara ve yükselişlere işarettir. Rüyada çam ağacına tırmanmaya çalıştığınızı görmek evlilik veya aşk hayatınızda sorunlar yaşayacağınıza, bu sorunları çok kafaya takıp yıpranacağınıza işarettir.

Rüyada iki çam ağacının arasına salıncak, hamak kurduğunuzu görmek okul, işyeri vb. yerlerde sizinle rekabet içinde olan kişiler olduğuna ve sizi kıskananlar olduğuna işarettir.

Sallandığınızı görüyorsanız ise iş veya okul hayatınızda sizin başarılarınızı bozmak isteyen birilerinin olduğuna fakat amacına ulaşamayacağına işarettir.

Rüyada çam ağacından kapı, masa, sandalye vb. tarzda eşyalar yapıldığını ve yaptığınızı görmek bazı konuları çok sorun haline getirdiğinize, bu konuları çok umursamamanız gerektiğine çünkü önemsiz konular olduğuna işarettir.

Bir başka rivayete göre de: Ormanda çam ağaçları görmek, kendisinden her mevsim istifade edilen sanat ve gelire, faydalı ilme ve şartlar ne olursa olsun kulluğa devam eden insana, yerleşim alanında, bağ ve bahçede görülen çam ağacı cimri ve zararsız komşuya, Çam kozalağı kolay elde edilen rızka, Çamfıstığı ender bulunan ve kıymetli sanatçı yahut sanat eserine, değerli âlim ve takva insana delalet eder.

 

Şarkı Sözleri Sitesi Burçlar Sitesi Bebek İsimleri Sitesi
Rüyada Aba Görmek
Rüyada Abajur Görmek
Rüyada Abanoz ağacı Görmek
Rüyada Abanoz Görmek
Rüyada Abdest Bozmak
Rüyada Abdest Görmek
Rüyada Abdesthane Görmek
Rüyada Abı hayat Görmek
Rüyada Abi Görmek
Rüyada Abide Görmek
Rüyada Abla Görmek
Rüyada Abluka Görmek
Rüyada Abone Görmek
Rüyada Abraş Görmek
Rüyada Aç Görmek

© 2010 - 2024 MAN | Rüya Tabirleri.web.tr | İletişim | Hakkımızda | Kullanım Koşulları | Gizlilik Sözleşmesi | OS

Facebook Sayfamız Google Sayfamız Twitter Sayfamız